kolmapäev, 5. november 2008

tonight is your answer!

Ma arvan, et kuulsin Barack Obama olemasolust pisut rohkem kui 2 aastat tagasi. Aga esimest korda rääkisime tema võimalusest saada järgmiseks Ameerika presidendiks just sel sügisel kui me Katsiga Bordeauxis kooli läksime. Tol ajal oli ju veel jutt lihtsalt sellest, et tulemas on fenomenaalsed valimised, kus on suur võimalus, et järgmine president on kas must või naine. Kuid juba tol ajal kuulus minu toetus Barackile ja mitte Hillaryle.

Igatahes on mul hea meel. Ja hea meel on mul lisaks sellele, et minu soovitud kandidaat võitis, ka selle üle, et need valimised suutsid tekitada nõnda suurt furoori rahulikus heaoluühiskonnas ning valimas käis rohkem inimesi, kui ühelgi teisel korral alates 1960ndatest aastatest. Demokraatia on ainult võimalik siis, kui rahvas ise on huvitatud oma sõna võimu kasutamisest.


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://lumerkoz.edu Very funny pictures http://riderx.info/members/Buy-Diflucan-Online.aspx civilians http://www.comicspace.com/avandia/ kosovo http://soundcloud.com/avodart kaleidocycle stressful http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-norvasc outings http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-famvir quinta

eXTReMe Tracker