kolmapäev, 26. november 2008

nooooooostalgia.

no vat. guugeldasin enda nime ja siis jõudsin katsi blogini:

EVELIN – sama-küla-tüdruk – SOOSAAR (EE)
absoluutselt kiirem kui mistahes BBC uudiste edastamises, olgu nad siis objektiivsed või natukene vähem objektiivsed. kui midagi pähe võtab, siis ajab selle korda kasvõi hambad ristis ja põlved verel, aga korda see saab ja just nii nagu evelinil vaja. vaielda temaga pole absoluutselt võimalik, sest kui vorstitoppija on vorstitoppija siis ta ka seda on ja miski seda ei muuda. ja kui ukraina ikka pole euroopas, siis ta seda pole. absoluutselt kõige suurema südamega ja heatahtlikum eesti neiu siin bordoos, kes vaese nigeeria kodutu laseks ka vist oma ulu alla ja kui vaja, paneks oma voodisse magama. kandis hoolt iseenda poistedraama eest ja aitas teistelegi kaasa. aastaga muundus blondiiniks. ja siis punapeaks. karastus oluliselt, olles viibinud vähemalt poolt aastat täistuuridel käivas hullumajas, kaaslasteks greg ja massimo.



ja siis otsa lugesin kõikide teiste kirjeldused ka läbi. ja tuli ikka räme igatsus.


peaks ikka vist seal bordoos ka ise veel korra käima ja asjad ülevaatama. samas ilma rue notre dame ja rue dr albert barraud ja veel mõne üliolulise kohaga pole see vist ikka see. no olid ikka ajad alles. ja tahaks ikka veel sellised. hullusi. ilma igasuguse kuulumise ja ajatuseta. hommikul ärkad. oled. elad. teed. kulged. nagu unes. inimesed ja asjad tunduvad ka tagant järgi mõeldes nagu unes. julien tundud udusem kui kunagi varem. fluu tundub täiesti ebareaalsena.ja kõik veel muud tol hetkel elus tohhhhhutuid rolle mänginud inimesed. mismõttes sellise nimega sakslane jojo. ja üldse mitte venku sasha. ja nii edasi ja edasi ja edasi ja edasi.

siin olles tekib väike rutiin ja mandumus. peaks varsti hullumist vähemalt planeerima hakama;)

PS: kats ja kaspar. vorstitoppija õnn võib vaat et veel kõige suurem õnn üldse olla!:) aga ukrainaga on küll nii, et... pole liha ega kala. kuigi ega nad vist euroopa ikka on. noh. nii globaalses plaanis. et valged peavad ühte hoidma ja siis ameerikas nad ju ei ole. seega euroopa.

PS2: siiskisiiski. tuleb tunnistada, et näiteks see sama blogi sai alguse sellega, kui minu suur armastus musjöö prantslasega läbi sai ja ma lennukipileteid müüma pidin hakkama. seega. ta ikka oli päriselt olemas:P

1 kommentaar:

katariine rosalie ütles ...

mäuh! võta mind ka kaasa, kui lähed!

eXTReMe Tracker