laupäev, 24. jaanuar 2009

mmmmmmmmmmmmmaaaasssaraks?

käisin eile siis siiani kõige kallimat vene filmi vaatamas. kindlasti ei mõjunud see film mulle nii nagu see oleks pidanud mõjuma, aga huvitav oli küll... oli näha, et raha kokkuhoitud polnud.....

About 1,700 costumes were developed and sewed for the movie (only for the main character the designers developed 10 variants of clothes). Some costumes were embroidered with crystals of the Swarovski Company which also manufactured an exclusive line consisting of two hundred decorations especially for the movie. Furthermore, there were manufactured about 400 footwear pairs, as well as 50 exclusive bag models.

«Inhabited Island» was extremely complex for the make-up artists. For the movie characters, tens of variants of special make-up and hairstyles were developed. These developments used unique technologies which have no analogues in Russia.

CGI is an important element of the movie. A joint studio group worked on the development of three-dimensional models and drafts. Besides domestic artists, the syndicate includes foreign partners who had provided computer design for several Hollywood movies.



.......vot nii kirjutatakse internetis ja ausalt tõesti see paistab ekraanilt välja - aga see ei ole ju halb asi. Kuna mina pole vendade Strugatskite raamatut kunagi ise lugenud, siis ei tea ma ka kui palju algsest loost alles on jäänud, kuid nüüd pärast erievate artiklite lugemist tundub, et ka raamat ise oli üli sümbolistlikke elemente täis, mitte need polnud režissööri poolt välja mõeldud(alustuseks see, et inimene on blondide juuste ja siniste silmadega ja pahad on brünetid tumedate silmadega).

Filmi pilt ise oli eriti kirgaste värvidega - meenutas pisut Wong Kar Wai filme... ja mõned kummituslikud metsad, kus tegelased seiklesid meenutasid Kim ki-duki metsasid....








Ja postimehe kriitikat selle filmi teemadel oli lausa lust lugeda, vastupidiselt paar päeva varem ilmunud reviewle Vasha kohta - ma ei tea,kes on see neiu, kes selle kirjatükiga maha sai, kui tundub, et postimehes on nii palju tööd, et toimetaja polnud jõudnud plika lugu läbi lugeda - sest filmikriitikaga pole sellel küll suurt midagi tegemist.

Kommentaare ei ole:

eXTReMe Tracker