neljapäev, 29. jaanuar 2009

kõige elusam ja inimlikum ja kummalisem armastuslugu

evelin läheb singapuri:)

30. märts kuni 13. aprill:)


jee:)

kolmapäev, 28. jaanuar 2009

unetus....

..... tapab.

:(

pühapäev, 25. jaanuar 2009

only unfulfilled love can be romantic!






penelope on ikka niiiiiiiiiiiiiii hea näitleja!

ja lugu on hea. muidugi.

laupäev, 24. jaanuar 2009

vasha....

....treiler ja paar stseeni.


PS: vaadakse kindlasti ikka HQ varianti kõikidel videotel, muidu kipuvad nad uduseks jääma.







mmmmmmmmmmmmmaaaasssaraks?

käisin eile siis siiani kõige kallimat vene filmi vaatamas. kindlasti ei mõjunud see film mulle nii nagu see oleks pidanud mõjuma, aga huvitav oli küll... oli näha, et raha kokkuhoitud polnud.....

About 1,700 costumes were developed and sewed for the movie (only for the main character the designers developed 10 variants of clothes). Some costumes were embroidered with crystals of the Swarovski Company which also manufactured an exclusive line consisting of two hundred decorations especially for the movie. Furthermore, there were manufactured about 400 footwear pairs, as well as 50 exclusive bag models.

«Inhabited Island» was extremely complex for the make-up artists. For the movie characters, tens of variants of special make-up and hairstyles were developed. These developments used unique technologies which have no analogues in Russia.

CGI is an important element of the movie. A joint studio group worked on the development of three-dimensional models and drafts. Besides domestic artists, the syndicate includes foreign partners who had provided computer design for several Hollywood movies.



.......vot nii kirjutatakse internetis ja ausalt tõesti see paistab ekraanilt välja - aga see ei ole ju halb asi. Kuna mina pole vendade Strugatskite raamatut kunagi ise lugenud, siis ei tea ma ka kui palju algsest loost alles on jäänud, kuid nüüd pärast erievate artiklite lugemist tundub, et ka raamat ise oli üli sümbolistlikke elemente täis, mitte need polnud režissööri poolt välja mõeldud(alustuseks see, et inimene on blondide juuste ja siniste silmadega ja pahad on brünetid tumedate silmadega).

Filmi pilt ise oli eriti kirgaste värvidega - meenutas pisut Wong Kar Wai filme... ja mõned kummituslikud metsad, kus tegelased seiklesid meenutasid Kim ki-duki metsasid....








Ja postimehe kriitikat selle filmi teemadel oli lausa lust lugeda, vastupidiselt paar päeva varem ilmunud reviewle Vasha kohta - ma ei tea,kes on see neiu, kes selle kirjatükiga maha sai, kui tundub, et postimehes on nii palju tööd, et toimetaja polnud jõudnud plika lugu läbi lugeda - sest filmikriitikaga pole sellel küll suurt midagi tegemist.

neljapäev, 22. jaanuar 2009

slipping through my fingers......

elu on imetore.

mannerheimi ei tule, aga see eest tundub, et tööd ja proovilepanekuid jagub, olen lõpuks leidnud Eestist ka inimese, kellelt mul on jube palju õppida ja kes viitsib minu nn. õpipoisi protsessis osaleda.

MustFilm sai oma esimese beebiga maha. Kui tuleb youtube'sse, siis panen kohe siia ka.

Tundub, et ma pean endale ikkagi varsti uue teleka muretsema, arvutist vaadatuna on pilt palju ilusam, värvid kirkamad, etc...

töö asjad on jah nagu tiptop. aga alati vist on nii, et kuskilt logiseb. ikka kisub kuskile isiklikku ellu mingi kamm sisse. vastik on. ma ei tea kas kannatlikkus on voorus või pigem enda petmise pehmem vorm. tahaks mingit selgust. kasvõi enda selgust. see käib nagu lainetena. mõnel päeval teen hommikul silmad lahti ja on selgemast selgemad kõik asjad. mõnel päeval järsku juhtub midagi, mis tegelikult polegi isenesest nii oluline, kui sümbolina minu oma enda imelike mõtete vahel omandab see järsku mingi jube suure tähenduse ja jälle on tunne, et miks ma isegi üritan.... tahaks, et kuskilt tuleks teadmine, et see on see. aga kui seda teadmist ei ole, siis vist ei olegi? või mis?

......kirjutab keset ööd täiesti normaalne retuusides ja dressikas shoksi mugiv tsikk oma elutoa põrandal....


ülemõtlemine ongi ilmselt lihtsalt väsimuse tunnus. kui ma nüüd magama lähen, siis homme hommikul loen ise ka seda lõiku ega suuda mõista, kust mul sellised mõtted tulid.

aga alles see jutt jääb küll. et erilistel eufoora hetkedel saaks meenutada seda hallimast halli argipäeva, kus mina elan tallinnas ja tema elab helsinkis, mille vahemaa on 80 km ja näeme me ikka sama tihti kui siis kui ta stockholmis elas.

aga ärme teeme üksteisele haiget ja lähme magama. hommikud on enamasti ilusamad kui õhtud.

pühapäev, 18. jaanuar 2009

äge!

südametega padjapüür

viimasel ajal on nii kiire, et aeg-ajalt tekib tunne, et tahaks lihtsalt korraks maha istuda, telefoni välja lülitada ja ühe siidri juua ja mõelda, et mis siis juhtunud on. enamasti seda vaja ei ole, seda maha istumist.

aga pidevalt on kuskil kuklas mingi tunne, et ma olen midagi ära unustanud.

ja ainuke põhjus, miks ma sellele maha istumisele isegi mõtlen on see, et kui lihtsalt selle keerisega kaasa minna, siis ehk pole need kõige adekvaatsemad otsused, mis ma hoo pealt teen. aga ega ilmselt kedagi see tagant järgi analüüsimine päästnud ei ole. lihtsalt tuleb siis nii kähku nii hästi teha kui vähegi võimalik - äkki siis ühel hetkel .....




õige video.




neljapäev, 15. jaanuar 2009

hullllllluuuuuuumaja....

et siis... kui terve detsemberi ja pool jaanuari sai lihtsalt käed rüpes istutud, siis nüüd viimased 7 päeva jooksul on nagu terve reklaamimaailm ärganud ja lambist tegutsema hakanud. päris hull. aga lehti lugedes tundub, et mul on vedanud, et mul üldse tööd on!

reede, 9. jaanuar 2009

jaanuaripäike!

lõpuks ometi on rohkem päikest ja lõpuks ometi on täiesti reaalne tunne, et ma ei ela koopas. ma ei tea, kuidas teistel inimestel on, aga minu jaoks on täielik õudus detsembrikuu ilma lumeta, sest siis on lihtsalt niiiii pime! koguaeg on pime! korraks läheb hämaraks ja siis on jälle pime. hurjuhh!

elu tuleb kohe sisse, kui päike aknast sisse paistab ja kell 3 ei olegi veel kottpeastunne.

jube põnev on. iga päev. täna käisin ühel reklaamikohtumisel, kus minu nn. proovilepaneku ülesandeks sai teha 50 000 krooniga üks täiesti reaalne ja okei kvaliteediga lühike teleklipp. et see on sis tootmise eelaarve. nagu päriselt. jah. aga see on kift idee ja tegelt on see ju tehtav. seega tuleb teha!

estravel saatis täna hommikul pakkumise 7500 eeguga tallinnast singapuri ja tagasi. no tahaks ju. nii väga tahaks! aga kevadine graafik on hetkel veel ikka niivõrd segane, et ma lihtsalt ei saa seda osta:(

miumiu.

ja aeg-ajalt käib veel mõte peast läbi, et käia facebookis, aga üldiselt tundub nüüd juba reaalne. mitte käia.

ville tuli täna hommikul välja ideega, et me peaks lõuna-prantsusmaale elama minema, sest ei tallinnas ega helsingis pole akendega vannitubasid. wellwell. tahaks näha:)

neljapäev, 8. jaanuar 2009

vaesed prantslased!

et siis marseilles sadas lumi maha.... hmmmm.... selles marseilles, kus veeburaris oli 15 kraadi sooja?


huh. meenutades seda, mis siis juhtus kui BDXis tuli lumi maha sel ajal kui me seal elasime(vihje - majad on seal ehitatud papist ja lumekoristus masinatest ei oska keegi undki näha - BDX on nii lõunas, et seal ei kasva isegi kuused) ja marseille on ikka kõvasti rohkem lõuna poole.... noh. eks seal siis on päris suur katastroof. samas on mul täiesti selgelt silme ees ka see kuidas meie kolumbia kursakaaslased reageerisid sellele lumesajule tollel talvel - ja ausalt..... iga inimene peaks ikka korra elus vähemalt nägema, kuidas lumi sajab:)

võõrutusprotsess päev II

nonii. kuna enam ei saa orksis ja facebookis aega surnuks lüüa ja kõik blogid on ka läbi tuulatud, siis tuleb ju kuidagi meelt lahutada.

tarokaardi teste tehes ja numeroloogiast lugedes ja ilusaid asju vaadates ja lõpuks netist isegi lõikeid otsides jõudsin arusaamale, et..... tegelt ma peaks ju kasulikke asju tegema.... hmmm... nüüd siis võtan ennast kokku ja lähen selle talveilmaga oma palavikuga hoopis töökohtumisele.


ahjaaa. zack ja miri teevad pornot filmi vaatasin ka ära. ärge minge kinno vaatama. ei ole naljakas.

kolmapäev, 7. jaanuar 2009

enesekasvatusprotsessssss....

eile otsustasin, et nädal aega(kuni järgmise neljapäeva hommikuni) ma facebooki ja orksi ei kasuta. st. kui keegi tahab mind kätte saada tuleb saata meil või helistada.

:)

teisipäev, 6. jaanuar 2009

laupäev, 3. jaanuar 2009

pärast tõsieluseriaali "Noa laev"

olen täiesti hullumiseni täna lugenud erinevaid meeldinud ja siis vähem meeldinud filmide skripte sellelt leheküljelt.


Niiiiiii põnev!



ja Naftat jäin ka järjekordselt ETVst vaatama ja pidime terve perega tunnistama, et.... jube hea etendus on ikka. ja eriti irooniline tänases päevas vaadata, võiks isegi öelda, et mõnes osas oldi isegi pisut prohvetlikud....

ja lisaks veel see, et.... pirjo saatis mulle üleeile "filmmaking for dummies" raamatu pdf versiooni, st. mul ei ole õigus olnud, et seda raamatut olemas ei ole. on küll ja see on päris asjalik muideks.

neljapäev, 1. jaanuar 2009

uue aasta lubadus

nii ta on. tegelikult kolisin ma oma vanemate juurest kodust pärast ülikooli 2. kursust. vahepeal elasin aasta bordoos. ja nüüd olen koguaeg tallinnas olnud. aga sel aastal lõpuks mõistsin seda, et ma olen endiselt nagu väike hädapätakas. et siis. aastal 2009. on minu eesmärk iseseisvamaks saada.

eXTReMe Tracker