reede, 10. oktoober 2008

täna.....

nägin ma kaelkirjakuid. ja elevante. ja kängurupoega oma ema taskus. ja vantsisin lugematul arvul samme spree kõrval. sõin esimest korda elus falaflit. ei olnud hea. ja carrywursti. ka ei olnud hea. hommikukohvi toodi mulle kruusi asemel hoopis kausis ja piima oli sellest ilmselt rohkem kui kohvi, aga tore oli seda juua ja samal ajal meeletul kiirusel ringi ajavaid oravaid vaadata ja päikese käes peesitada. siis kutsus benni meid anja juurde pittu ja selgus, et meike on ka berliinis. wellwell. nagu oleks bordoo kokku tulek. siis sain meilile hullude päevade pileti pakkumised ja nüüd vaevlen nende käes. kuhu minna? kellega? millal?



see pole minu tehtud pilt. aga kaelkirjakud on maailma kõige nuntsimad loomad.

plaanis on veel käia kinomuuseumis ja hitleri punkris, sasha ema pool kohvi juua ja teha üks tiir linnast väljas. ja homme hommikul benniga brunch'iga ja tema muljeid siberi raudtee tripist kuulata(irkutsk - peterburg) ja siis ise mingi üldisemad plaanid sel teemal välja mõelda.

eilne päev möödus nagu vatis udupilve sees. olin lihtsalt nii väsinud, et päev otsa valutasin kõiki keha osasid ning pärast 2 lonksu martinit jäin diivanile magama ja rääkisin läbi une kõvasti eesti keeles!

Kommentaare ei ole:

eXTReMe Tracker