pühapäev, 31. mai 2009

miumau

et siis ongi nagu üks päev põhimõtteliselt jäänud. emmele ja issile ütlesin juba tsautsau. sämile, jänksile ralfile ka. sõidan nüüd tallinna ja proovin kohvri pakkimisega hakkama saada - ilmselt peaks siis kõige õhemad riided kaasa võtma? naljakas on minna. ma pole kunagi hispaanias käinud. ma ei tunne mitte ühtegi nendest inimestest, kelle juurde ma lähen ja kellega elama hakkan. mul pole aimugi, milline mu reaalne suvine tunniplaan välja näeb. ja pikema ajalst plaani pole ollagi. aga tundub, et ma teen õiget asja. 


mu venna koos oma tsikiga ostsid juba piletid ära, et külla tulla. ville on ka endale bronninud nädala juulis mu koolitöö kõrvalt. andaluusia tundub ülipõneva paigana, kuid enamik meie nädalavahetusi on vist broneeritud, ntx. 19-20. oleme granada filmifestivalil, nädalavahetus enne ja pärast seda on seminarid..... jeesh.

aga olgu tänatud filmisihtasutus ja eesti mediadesk, kes mu üritust toetanud on. vaatame veel, mis kulka, ÜEKN ja EAS sellest kõigest arvavad.

on ülimalt tõenäoline, et järgmisel korral kirjutan ma rondast. ja teisiba hommikul alates 6.40st vastan oma tavanril ainult smsidele. kuni 5da septembrini:)


laupäev, 23. mai 2009

ilus audrey ja ilus istanbul



reklaam nagu film!



sel kevadel tuli ju välja ka film "coco avant chanel" audrey'ga pea osas... ei tea, kas see Eesti kinodesse ka jõuab?




subtiitrid sel poolakeelsed, aga  pildikvaliteet see eest hea...

PS: vaadake siis ikka HDs!

twitter?!?

kallid sõbrad. oskab mulle keegi seletada mis täpselt selle twitteri point on? nuhkisin oma peika eelmise naise järele ja leidsin, et tal on twitteri account. siis tuli meelde, et laura saatis mulle ka kunagi twitteri kutse vms. ma siis liitusin ka. kui nüüd ainult arusaaks, et mille poolest see facebookist ja blogist parem on???


ma siin viimasel ajal 
aint koguaeg sahmerdan ringi ja ajan kooliga seonduvaid asju põhiliselt ja lõpetan veel lõpetamata töid.

meil oli armsamaga nn. hüvastijätu õhtusöök. väga armas oli. me nüüd näeme järgmine kord üksteist juulis, kui ta mulle külla tuleb. kui tuleb. naljakalt on kõik asjad pilla palla ja täpseid plaane ei tea, mis sügisel tuleb. aga põnev ka. ja see, et ma õige pea jalga lasen on kuidagi kõik pinged mu elus ära lahendanud. sest nii lihtsalt on. tuleb, mis tuleb. aga 2. juuni varahommikul istun ma lennuki peale.
:)


neljapäev, 14. mai 2009

suur reklaamikunst

triinu blogist leidsin. üks jabuaraimaid asju, mida pika aja jooksul näinud.




pühapäev, 10. mai 2009

la double vie de veronique

budapestis selgus, et ühe meie tuutori vend produtseeris poola maailmakuulsa režissööri Kieslowski "la double vide de veronique" filmi ning seejärel oli filmist edust nii purjus, et ei suutnud pärast seda enam ühtegi head filmi teha.... igatahes pidin häbiga tunnistama, et polnud seda filmi näinud.


laupäeval rääkisin sellest villega ja ta võttis oma riiult filmi dvd ja laenas mulle.

see on üks kõige kaunemaid filme, mis ma kunagi näinud olen. tõestitõesti. soovitan kõigil vaadata.

ja mõned klipid youtube'st ka....











laupäev, 2. mai 2009

tartu-tallinn

tartus on viimasel ajal kuidagi eriti mõnus. lihtsalt kuidagi mõnusam kui tallinnas. ma ei teagi miks. aeg käib aeglasemalt? käisin neljaba oma osakonna vilistlaste vastuvõtul ja olin peaaaegu et ainuke, kes ei olnud korrektselt riides. aga oli tore. volbri magasin mõnusal kombel hoopis peaaegu maha:P


nüüd lähen tallinna, et pakkida kohver ja homme lennata budapesti. pole seal kunagi käinud, aga nii palju kui netist uurisin tundus väga huvitava linnana, tekkis isegi üsna kindel tunne, et see võib mulle meeldida... mis seal ikka spekuleerida, homme õhtul kõlgutan juba doonau ääres jalgu.

kindlaks on ka see saanud, et ma 2. juunil malagasse ja sealt edasi rondasse sõidan. elu on imeline. tundub vist juba üsna klišeesena, kuid mul on jälle tunne nagu viiks just see kogemus mind kuskile hoopis uutele jahimaadele. ja koguaeg on jube põnev:)

eXTReMe Tracker