kolmapäev, 29. juuli 2009

hola!

mulle surutakse siin igapäev sellistes massiiivsetes hulkades infot pähe, et ma mitte kuidagi ei jõuaks ka kõige parema tahtmise juures siia midagi kirja panna:


1. ma söön gaspatšot umbes vähemalt korra päevas. parimatel päevadel 3 korda. eriti hea on see jääkuubikutega.

2. üle kahe nädala tagasi hammustas mind ämblik ja kuna ilmselgelt olin ma sellele allergiline, siis tekkis sinna umbes 2- eurose suurune mull. nädala pärast läks mull katki, aga haav ei paranenud. pärast basseinis ligunemist hakkas ta lõpuks paranema. jala sees on auk. päris tõsiselt kohe.

3. me vaatame siin umbes 2.5 uut filmi nädalas. suur osa nendest pole veel välja tulnud. augustis olen sunnitud lars von trieri uut filmi "antichrist" vaatama. põen juba ette.

4. eelmise nädala lõpus pandi põhitänavate kohale katted, sest päeval on päike lihtsalt tappev.

5. päeval on tavalisel umbes 40 kraadi. öösel kuskil 25 kandis.

6. mul on hispaania keele sõnaraamat. kuna hispaanlased(eriti andalusiialased) inglise keelt sõnagi ei räägi kasutan seda iga päev.

7. minu keskmine hinne on 9,63. mul pole kunagi nii head hinded olnud.

8. mul on tekkinud väike koduigatsus. siis kui kuumus üleviskab. samas on tekkinud ka naljakas grupitunne - oleme nagu maailmast ära lõigatud ja kummalisse keskaegsesse linna elama pandud.

9. suve jook on tinto de verano. ehk siis punane vein pooleks gaseeritud vee ja sidruniga.

10. kella 14-17 vahel kõnnivad tänavatel ainult turistid. kõik normaalsed inimesed on kuskil varjus.

vot. tak. reedel pärast meelelahutus õiguse eksamit tuleb ehk isegi vol. 2 sellele, mis ma praegu kirja panin.

reede, 24. juuli 2009

see film, mis me homme koolis vaatame

kuulus hispaania stoori. produtsent, kes kulutas 11 miljoni euro asemel, mis eelarves oli filmile hoopis 20 miljonit.




teisipäev, 21. juuli 2009

mõned pildid rondast!

Ronda!
Sünnipäev!
Minu tuba!
Naised maroko vaipasid valimas
Evelin ja Ville Sevillas

AGORA - kalleim hispaania film, mis kunagi tehtud





Agora on Alejandro Amenábari film, mis esilinastub Hispaanias 9. oktoobril. Meie nägime seda eile, kuna meile käis Telecinco (hispaania telekanal, kes oli filmi üks peamisi rahastajaid) programmiostu pealik loengut pidamas.

Film räägib loo Hypaatiast, kes elas Aleksandrias 4. sajandil ja tegeles astroloogia alaste uuringutega..... Ja oli oma ajast hoopis ees. Loo B-plot räägib kristlaste ülestõusust roomlaste ja juutide vastu.

Film oli... mai teagi. mulle väga meeldis. ja kindlasti oleks mõni ameerika stuudio selle alla mitusada miljonit magama pannud. Hispaanlased said filmi 55 miljoni (euroga) tehtud.

laupäev, 4. juuli 2009

horrorfilms need your blood!

eile tegelesime päev otsa gruppidena oma enda projektidele erinevaid crossplatformi arendus v6imalusi otsides.... Minu enda projekt tundub olevat täiesti ideaalne k6ikide uute meediav6imaluste rakendamiseks, kuid projektide esitlustest päeva l6puks tuli ka täiesti uudseid vaatenurki välja. Ehk siis teha koos esikaga kampaania "horrorfilms need your blood" koostöös punase ristiga v6i siis 6udukas nimega "the fence" ja kampaanua käigus lihtsalt k6ik mobiiltelefonid l6petavad eatud aedade läheduses töötamise..... Aga üllatusena tuli mulle eile külla flavia ja hetkel oleme teel marbeillasse..... :)

neljapäev, 2. juuli 2009

neljasilmne koletis

Luban, et alates tänasest kirjutan kuni suve lõpuni iga päev vähemalt 5 lauset. Ausõna!

meile käis täna loengut pidamas mitmetasandiliste meediaplatvormide kasutamisest leviks või marketingiks Juliane Schultze firmast nimega Peacefulfish ja rääkis ka projektist "Four eyed Monsters", mis peaks olem kõikidele alustavatele filmitegijatele üsna inspireeriv materjal. Lisaks sain eile teada, et sain endale praktikakoha Film and Music Entertainmenti Londonisse. nüüd tuleb ainult hinge kinni hoida ja oodata, kas nad mulle raha ka maksta saavad. Igatahes on see väga hea firma just minu(ja minusuguste) jaoks:) Juhhhuu!






eXTReMe Tracker