pühapäev, 26. aprill 2009

vaheldus

elus tundub korraga palju rohkem pointi olevat, kui midagigi etteplaneerida saab:) Üritan nüüd elu kähku kuidagi mingid rahad ja asjad kokku saada, et saaksin ikka 3. juunist alates Ronda - nimelises linnakeses järgmise ülikooliga alustada. Paar plaani mul selle rahastamise jaoks on , loodame, et panka röövima ei pea:) ja võlavanglasse ka minema ei pea.


muidugi tekitab see 3. juuni seal olemise deadline nüüd olukorra, kus kõik niidid väga kähku kokku peaks tõmbama - kuid see on isegi hea. Sundolukorras saab alati palju rohkem tehtud, kui siis kui aega on liiga palju.

nagu ka nüüd. olen teel helsingist tallinna ja selle asemel, et midagi kasulikku teha teen mingeid lollakaid teste internestis. oma stipiavaldusega hakkasin kibekähku tegutsema alles siis kui mingi mõne tuneesia mees hakkas ajama, et sa ei tee ju tööd, tule minuga kohvi jooma.

aga kui hoo sisse saab on päris hea. 

kolmapäev, 22. aprill 2009

hyvahyva!

eile umbes kella nelja paiku sain meili eesti mediadeskist, et neile on tulnud teade, et ma olen kooli sisse saanud ja nad tahaks mulle väikest stippi pakkuda. mulle koolist teadet tulnud ei olnud. aga siis möödus 2 h ja hispaania aksendiga naine helistas mulle ja ütles:" hello evelin! I'm glad to tell you that your name was in the list of people who where selected."



jehuuuuu!:)

Nüüd on tarvis ainult kuskil 7000 euri kokkukraapida. Tips, anyone?

Kristjan Jaak ofkoors ka mulle ei kehti, kuna käisin ju 3 aastases bakas.

neljapäev, 16. aprill 2009

postitisadu

tundub üsna uskumatu, aga alates hetkest ki esmaspäeva õhtul tallinnas maandusin kuni praeguse hetkeni olen maganud täpselt 15 tundi. ja väsimus hakkab vaikselt kontidesse hiilima.

vbl muidu pole 5 h öösiti magada väga vigagi, aga kui kogu ärkvel oleku aeg on räme reklaamipinge ja peab koguaeg rabama, siis ei ole tore.
 vastikvastik.

või västik. nagu ütleb ville.

esmaspäev, 13. aprill 2009

minu lemmikasjad sellelt reisilt


linnamäe trepid

promenade des anglais
paparazzi
monaco cafe de paris
chuck norris käis cannes
khuul auto
ja elutoa akna taga on sadam:)

teisipäev, 7. aprill 2009

enne võtet

ma tunnen jälle kuidas ma olen viimase paari kuu rügamisega lihtsat niinii palju õppinud. õppinud eelarveid ja reaalset elu kooskõlla viima. õppinud rangem olema. suurim rügamine on nüüd vist mõneks ajaks möödas.

täna tuleb minna linnast välja ühele võttele, mis loodetavasti eriti kaua ei kesta. väljas on udu ja valguse peale ei saa ka suurt aega kuluda.

homme hommikul 6.40 läheb kopenhaagenisse lennuk. ja mina istun selle lennuki peal. ja on jälle paar päeva vaikust. mitte et muidu ei oleks. aga eestist ära minek võtab stressi kuidagi eriti hästi maha. ja eriti veel kui aknast sinisinist merd näeb:)

pühapäev, 5. aprill 2009

pühapäeval kontoris

viimasel ajal on mind vihastanud kõige enam kõik need inimesed, kes hakkavad mulle ajama mingit nädalavahetuse ja tööpäeva lõpu juttu. ok, saan aru, et mitte igaüks pole selline hull nagu mina, kes töötab 24/7, aga kui tegu on ikkagi asutusega, kelle jaoks me mingit klippi teeme, siis enne esmaspäevast võtet oleks ikkagi tarvis kõik asjad ära otsustada enne kui kontorist reedel 16.55 välja jalutada. tegu on ju ikkagi nende endi hüvanguks tehtava asjaga. mitte me ei pusi asju enda jaoks.

lisaks õnnestus mul homseks korraga 2 võtet orgunnida. õnneks pole kumbki neist liiga keeruline ning teisipäevane võte lõppeb paratamatult hiljemalt kell 17.00 kuna näitleja peab olema etendusel kell 18.00. mulle meeldivad sellised paratamatused - see tähendab, et võte peab saama tehtud. nüüd tegelengi valguse ja kaamera ja inimeste jagamisega nende võtete vahel. kreissiii...

aga kolmaba vara hommikul sõidan villega nizzasse.akusid laadima ja tulevikust rääkima. see on siis esimene kord kui me koos saame olla ja kumbki meist ei pea samal ajal tööd tegema.

õues võtab kevad täie rauaga viimast - weather.com ütleb, et nizzas on 17 kraadi sooja:)

laupäev, 4. aprill 2009

moodne luikede järv

töötame parajasti ühe klipi kallal kuhu veiko paneb baleriinid luikede järve järgi tantsima ja siis olen tohutu hulga balletti teemalisi klippe läbi vaadanud....


eXTReMe Tracker