pühapäev, 20. jaanuar 2008

What does evelin mean?



Life giving "Hebrew"
Very much the individual you have enormous energy and vision and must find a suitable use for your talents. You have great potential for success in business if you can guard against indecision and worry. Your generous nature means that you are never short of friends and with cooperation your relationships can be very rewarding. Perseverance and firm decision making will ensure you achieve your objectives.

kolmapäev, 9. jaanuar 2008

we shouldn't let our passions kill our dreams

dear jouni and kjell,

here are some other nice sentences i like:

maniana

c'est la vie

be careful what you wish for, it might come true

ich habe sauerkraut in meine lederhosen

alcohol is so good

fuck this, i want to go home

you have to coerce things to make them better

teisipäev, 8. jaanuar 2008

tapa

väljavõte minu telefoniraamatust:

meelis tapa
sergei tapa rong
tapa abivallavanem
tapa enno vähk
tapa hennu aun
tapa loobu
tapa randver
tapa rein
tapa takso
tapa vahur leemets

oskab keegi seletada miks selline kohanimi?

still

vahel on hea, et elu teeb ise sinu eest otsuseid. lihtsalt on vaja prioretiseerida mõningaid asju või tegelikult polegi aega midagi tähtsustada, midagi on lihtsalt vaja koguaeg teha ja seetõttu jäävad teised asjad tagaplaanile, kuigi nad aeg-ajalt valusate tuigetega endast märku annavad on mõne aja pärast selge, et..... nad on osa minevikust.

ostsin endale üle pikapika aja ühe juturaamatu. jõuludeks kinkisin endale amazonist 3 raamatut - esimest neist kutsutakse complete film production handbookiks, teine räägib parimast 100st kaasaegsest rezissöörist ja kolmandat kutsutakse joie la vivre ja see jutustab prantsuse köögist. jee.

lugeda neid mul küll aega pole, aga.....

haige olen ka tsuti. aga pole sellekski aega. koguaeg nagu orav rattas. öösiti vahel läheb aegluupi. magada ei suuda rohkem kui neli tundi järjest. ja üksi magades vrähklen ennast pooleks.

telestaar sai must ka tänu sellele idioodile, kes meie piiri ära lõhkus. nüüd teeb artur üha enam nalja, et "noor tüdruk kuulsuse trepil" lalalalalla, nagu pärast seda marise kirjutatud suure pildiga õppelaenu artiklit.

enivei.

õues on muinasjutu ilm. elu on imeilus:)

eXTReMe Tracker