esmaspäev, 24. august 2009

koduigatsus

on peal. nii hullult, et ei suuda midagi öelda ega mõelda. vähema kui 2 nädalat ja olen kodus!

laupäev, 22. august 2009

imeilus!

Chlorophyll Skin from Lucy McRae on Vimeo.

neljapäev, 20. august 2009

Avatar!!!

James Cameroni Avatari treiler on alates kella 15st netis saadaval! Avatari kohta räägitakse, et see film peaks alustama 3d võidukäiku kogu maailmas. Cameronil kulus 14 aastat oma idee teostamiseks, kuna mitmed filmi tootmis tehnoloogiad arendati tema näpunäidete järgi just selle filmi jaoks...

UUUSUUUSUUUSUUUS!!!!

kuna filmimaailm on minu igapäeva ellu nii tihedalt sisseroninud, olen otsustanud kogu filmiteemalise jutu jaoks eraldi blogi luua. Et voila! Siin see on! Inglise keeles ja puha. Siia blogisse tuleb edaspidi ikka eestikeelne ja eraeluline(vähem või rohkem) jutt. Aga sinna kõik filmiteemaline. 


Muide. ma tulen varsti kodumaale mõneks päevaks. aga hetkel on suur hullumaja lõputöö kirjutamise ja ümberkirjutamisega. 

esmaspäev, 10. august 2009

antichrist

täna teeb meile "Antichristi" case-study Noemi Ferrer Zentropast. Zentropa on see firma, millel on üle terve euroopa peaaegu igas riigis filiaal. Ja Zentropa üks algatajaid oli Lars von Trier ise. Ja ofkooors pea kõik dogma filmid on zentropa toodetud. ja kui te veel antichristist kuulnud ei ole, siis võite siit vaadata - paljudele tavalistele von trieri fännidele oli see ka liiga suur suutäis.



neljapäev, 6. august 2009

veel paar klippi sellest imepärasest filmist














ja vaadake siis ikka HD versiooni;)

teisipäev, 4. august 2009

the fall

sain soovituse mitmelt kursakaaslaselt seda filmi vaadata..... see on üks parimaid filme, mis ma kunagi näinud olen. absoluutselt!


eXTReMe Tracker